Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Nathaniel
Człowiek Nauki
Przeczytał: 0 tematów
Pomógł: 1 raz Ostrzeżeń: 0/3 Skąd: Mrok, Cisza i Spokój Płeć: Zagubiony
|
Wysłany: Sob 2:30, 02 Gru 2006 Temat postu: |
|
|
jestem satanista nie wiem co to ksiadz
ale mnie tam nie przeszkadzali ksieza siostry i katechetki... jakos dalo sie "zdac" ta religie.. ale kiedy to bylo
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Saté
Rybak
|
Wysłany: Wto 15:52, 05 Gru 2006 Temat postu: |
|
|
Proboszcz z mojej parafii to antychryst.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Satanael
Mysliwy
|
Wysłany: Pią 17:41, 22 Gru 2006 Temat postu: |
|
|
Najgorszym nauczycielem w mojej szkole(gimnazjum) jest właśnie Katecheta! Ma te wszystkie wady jakie ma zły nauczyciel . np - zupełny brak tolerancij dla innych religi poza chrześcijaństwem , niema nigdy pojęcia co się dzieje w klasie i daje minusowe punkty osobom które przez całą lekcje zupełnie nie przeszkadzały , jego lekcje są straszliwie nudne i nieciekawe, za brak książki lub zeszytu daje minusowe punkty zamiast bz , za powiedzenie na jego lekcij słowa- dupa -dostaje się minus 5 punktów ( w najlepszym razie) , niemówiąc już o jakimś ostrzejszym słowie, sprawia wrażenie jakby cała lekcja gówno go obchodziła i sam jest nią jeszcze bardziej znudzony niż uczniowie, wogóle niemumie tlumaczyć a chciałby niewiadomo jakich ocen! Przez tego debila kilka osób niechodzi na religie i na nauki do bierzmowania! JEDNYM SŁOWEM TO NAJWIĘKSZY BUC JAKIEGO W ŻYCIU SPOTKAŁEM! Poprostu zupełne dno!
|
|
Powrót do góry |
|
|
pacer
Mieszkaniec Chatki Jacoba
Ostrzeżeń: 3/3
|
Wysłany: Pią 17:58, 22 Gru 2006 Temat postu: |
|
|
jak mnie rozbrajają takie tematy- koles z wielkim przejeciem zakłda topic i potem nic nie pisze. elo elo mlodziezowo
|
|
Powrót do góry |
|
|
u.
Inny
|
Wysłany: Pią 21:38, 22 Gru 2006 Temat postu: |
|
|
Nasz ksiądz to pijak . A najlepsze jest to że jeżeli piszesz test (max.12ptk.) i dostaniesz 4ptk. to masz dobry .
Co do bicia, gdyby mnie nauczyciel uderzył to bym poszedł do dyrektor i na następny dzień wyleciał z pracy, albo bym mu oddał
|
|
Powrót do góry |
|
|
pacer
Mieszkaniec Chatki Jacoba
Ostrzeżeń: 3/3
|
Wysłany: Pią 21:42, 22 Gru 2006 Temat postu: |
|
|
UrBaN napisał: |
na następny dzień wyleciał z pracy, albo bym mu oddał |
zadne z tych rozwiazan nie jest prawdopodobne
|
|
Powrót do góry |
|
|
u.
Inny
|
Wysłany: Pią 21:56, 22 Gru 2006 Temat postu: |
|
|
pacer napisał: |
UrBaN napisał: |
na następny dzień wyleciał z pracy, albo bym mu oddał |
zadne z tych rozwiazan nie jest prawdopodobne |
co do pierwszego to może nie na zajutrz ale napewno (miałbym świadków),
co do drugiego to a)kobiety(nauczycielki) nieuderze
b)niektórzy nauczyciele są mniejszych gabaretów niż ja
c)i najważniejsze,po przemyśleniu , niebyło by to zbyt rozsądne z mojej strony
|
|
Powrót do góry |
|
|
inheracil
Mieszkaniec Mrocznego Terytorium
|
Wysłany: Pią 9:49, 05 Sty 2007 Temat postu: |
|
|
W podstawówce miałem okropną katechetkę. Była tak gruba że nie mogła przejść przodem przez drzwi i stasznie się denerwowała na lekcjach. Jedyna jej zaleta że jak zrobiła klsówkę to można jej było zaserwować masło maślane masłem posmarowane i się nie zorientowała.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Master Flamaster
Fizyk Inicjatywy DHARMA
Pomógł: 78 razy Ostrzeżeń: 0/3 Skąd: Londyn Płeć: Zagubiony
|
Wysłany: Wto 10:18, 06 Mar 2007 Temat postu: |
|
|
Ja mam taką katechetkę, że nie wiem co o niej napisać... Najprościej będzie przytoczyć przykład, jak to nam opowiada na lekcji, jak to w kościele widziała świętych latających nad ołtarzem i jej zmarłych z rodziny, a ona sam prawie lewitowała... Mówimy na nią nawiedzona, ale to określenie to za mało. Potrafi przez pół lekcji opowiadać, jaka to ona ma wspaniałego męża, jak jej o 7 rano biegnie do sklepu po kubusia. Poprostu żal du...szę ściska... Babka ma 40 lat i nie ma dzieci. Pewnie czeka na niepokalane poczęcie...
|
|
Powrót do góry |
|
|
Justi:)
Cicha Woda z Wyspy
Ostrzeżeń: 0/3 Skąd: Okolice Krakowa
|
Wysłany: Wto 16:13, 06 Mar 2007 Temat postu: |
|
|
U mnie probosz okropnie zanudza na mszach. Nic, tylko położyć się i spać Czasami swoje wywody wzbogaca łzami, bo lubi się rozczulać nad jakimiś sprawami Ogłoszenia zazwyczaj kończy słowami, dotyczącymi ofiary dawanej przez ludzi: "Co ja za tą złotkówkę kupię?! No jest niewyobrażalne!" Nie ma to jak chciwy ksiądz
Co do moich księdzy, którzy mnie uczyli to z roku na rok coraz gorsi :/ Dzisiaj ksiądz nam powiedział: "Kto będzie się źle zachowywał to... wezmę kredę" W tym momencie był ubaw po pachy
A obecny wikary to jak idzie po schodach do kościoła i klęka przez krzyżem to wogóle nie wyciąga rąk z kieszeni, czuć od niego alkohol i podobno jeździ pijany swoim nowym autkiem
|
|
Powrót do góry |
|
|
sajmon
Przyjaciel Forum
Pomógł: 21 razy Ostrzeżeń: 0/3 Skąd: Saychelles Płeć: Zagubiony
|
Wysłany: Wto 19:37, 06 Mar 2007 Temat postu: |
|
|
pamietam, ze w podstawowce kolega dostal z liscia na religii od ksiedza bo rozmawial. Nie bylo zadnej afery tylko spokoj na lekcjach
|
|
Powrót do góry |
|
|
marcin360
Mieszkaniec Czarnej Skały
Ostrzeżeń: 0/3 Skąd: z Wyspy
|
Wysłany: Śro 16:56, 07 Mar 2007 Temat postu: |
|
|
sajmon napisał: |
pamietam, ze w podstawowce kolega dostal z liscia na religii od ksiedza bo rozmawial. Nie bylo zadnej afery tylko spokoj na lekcjach |
U mnie jak w podstawówce taki jeden koleś wkurzył księdza to ten walił mu w ławkę z całej siły wielką linijką że aż ten podskakiwał na krześle. A jak ktoś gadał to brał i go ciągnął za ucho.
W gimnazjum w tym roku przyszedł taki ksiądz że szkoda gadać. Wejdzie do sali, siedzi 10min i nic nie mówi później poogląda dziennik przez 10min i w końcu się odzywa po tych 20min jak zaczyna sprawdzać obecność.
|
|
Powrót do góry |
|
|
|